9 Aralık 2012 Pazar

İntternetten para kazanmak istiyorum diyenler..!!!


İnternetten para kazanmak istiyorum diyenler!!!
    Sizlere xticaretin bir hizmeti olan x dükkandan bahsedeceğim:
X dükkan; Satışa hazır, anahtar teslimi internet sitelerine denir. XNetwork Sistemine dâhil olan herkes bir XDükkan kiralamış olur. XDükkan sahipleri, bu satış siteleri ile potansiyel müşterilerine çok daha çabuk ulaşabilirler.

Anahtar teslimi denmesinin sebebi; XDükkanıın bir internet sitesi için gereken tüm ana şartlara sahip olmasının yanında, satışa yönelik tüm ilave alt yapı ve araçları da bulunduruyor olmasıdır. Bu tür bir internet sitesinin oluşturulması için, teknik bilgi, sürekli yapılması gereken güncellemeler, takipler ve tüm bunlar için de zaman gerekmektedir. Ancak, XDükkanlar bütün bu özellikleri barındırmasıyla, sahiplerine büyük bir avantaj sağlar.
  •  site barındırma,site yayınlama hizmeti
  • birbirinden farklı site tasarımları
  •  ürünekleme
    ( XDükkan sahiplerinin satış ortaklığı yapmak istedikleri ürünleri XDükkanlarında otomatik olarak görebilmelerini sağlayan bir hizmettir. XDükkan sahipleri sadece ana kategorileri belirler. Örn. Ana kategori yazılım ürünleri olarak seçilirse bu başlık altındaki tüm ürünler, tanıtım yazıları vb. materyalleri ile birlikte, XDükkanda otomatik olarak yer alır. )
avantajlarından bağzılarıdır.

İnternetten para kazanma konusunda eğitimlerin bulunduğu Goomass eğitimlerinede buradan bakabilirsiniz.:Goomass Eğitim Kiti  İnternetten para kazanma konusunda anlatılanlara yabancı kalmamak için goomass ı incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.
X ticaretten bu konu ile alakalı çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder