16 Aralık 2012 Pazar

Ücretsiz Web Sitesi Kurmak İsteyenler Okusun!!!


Daha önce ki yazılarımdan birin de bahsettiğim online satışortaklığı ve web sitesi ilişkisi hakkında biraz bilgi vermeye çalışmıştım. Ama sizlere bir web sitesi nasıl kurulur onunla ilgili bilgi vermek istiyorum. Çünkü internetten ara kazanma konusunda web sitesi çok önemli bir yer tutuyor.

Web sitesi kurmanın bir çok yöntemi vardır; kimisi yıllarca uğraşıp kodları öğrenerek kurar, kimileri binlerce tl vererek kurar, bizim gibiler ise en kolay yolla ve hiç ücret ödemeden kurarlar. Elbetteki sizlerde bu yazıyı okuduktan sonra hiç ücret ödemeden ve çok kaliteli bir site kurmayı bileceksiniz.

Peki madem böyle kolay bir yol var neden diğer insanlar da bizim gibi kolay yoldan kurmuyorlar diye bilirsiniz. Ama şunu da bilin zaten Türkiye ‘de ki sitelerin büyük bir kısmı bu yöntemlerle kolay yoldan kurulmaktadır. Tek gereken şey bu yolu öğrenmektir hepsi bu kadar.

Bu yöntemin birçok avantajı vardır mesela:
  • Site kurmak çok basittir
  • Bu sistemle bilgisayarı olan olmayan herkes bir site kurabilir.
  • Kurulan bu sitelerde seçeneğin çok fazla olmasından dolayı en seçkin ve kaliteli siteler olarak kabul edilir.
  • Bir kez öğrendikten sonra istediğiniz kadar site kurabilirsiniz.
  • Örenilmesi gereken ayar ya da tasarım bilgisi gerektirmez
  • Tecrübe ve teknik bilgiye gerek yoktur.
  • Bu yolla web sitesi kurmak tamamen ücretsizdir.

Bu sistem nedir?
Wordpress in bizlere sunmuş olduğu bir sistemdir. Sistemin mantığı en az çabayla en kaliteli ve arama motoru dostu site kurmaktır.

Bu sistemi öğrenebilmeniz için web sitesi kurma rehberini edinmeniz gerekmektedir. Bu sisteminde yardımıyla artık online satış ortaklığı işinizi web sitenizle otomatikleştirerek para kazanmaya başlayabileceksiniz eğer online satış ortaklığı ile ilgili bilginiz yoksa buradan detaylı bilgi alabilirsiniz: GooMass eğitim kiti

Web Sitesi Kurma rehberini buradan daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz: WebSitesi Kurma Rehberi İncele

Faydalı olması dileğiyle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder