9 Ocak 2013 Çarşamba

Yazitör Nedir?


YazitörNedir?

Yazitör olmak  meslektir..Yazitörlük- editörlük arasındaki fark nedir? Yazitör ve yazar arasındaki fark nedir? Kavram karmaşası yaşamayımn!



1) Editör Yazar Değildir. editörler yazı yazmaz.  yazarların yazılarını, piyasayı, sitenin veya derginin konumu, okuyucuları , onların kazanımlarını gibi tüm alanları düzenleyerek organizasyon yapan kişidir.
2-) Yazar ise köşe yazarlarından da gördüğümüz gibi gazetelerde okuduğumuz köşelerinde kendi alanı ile eilgili yazılar yazan kişilerdir. Örneğin Sergen Yalçın Futbolla ilgili yazar, Modacı moda ile ilgili bir yazı yazar...
Yazitör; ise yazı yazma yeteneği, editörlük, internet, sosyal medya gibi bilişim bilgilerini kullanarak üst kademe gelir elde eden kişidir.

Bundan dolayı kavram kargaşası yaşamayalım. sıradan gelir kazanmakla uğraşan, ek iş yapmak isteyen, normal bir iş gibi para kazanmak isteyen, normal insanlara göre olan bir iş daha doğrusu böyle bir kısıtlama yapmadan HERKESİN yapabileceği bir iştir YAZİTÖR olmak. niçin kısıtlamamak gerek çünkü bir yazitör aylık 1000 tl de kazanabilir 100 bin t de bu Yazitörün çalışmasına kabiliyetine kendini geliştirmesi bağlıdır. Kısacası kazanç potansiyeli çok yüksek.. fakat çalışma ile doğru orantılı olarak.

Güzel yanı herkes yapabilir; başkasının elinizden tutmasına ihtiyacınız yoktur. kendi iç dinamizmini aklınızı, yeteneğinizi ortaya koyabileceğiniz KENDİ KENDİNİN ELİNDEN TUTABİLECEĞİ bir iş… daha ayrıntılı bilgileri burada bulabilirsiniz: Yazitör Nedir? Ayrıntılar...

Faydalı Olması Dileği ile..... Bol Kazançlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder