7 Ocak 2013 Pazartesi

İnternet'in Kazanç Potansiyeli


İnternet’ in Kazanç Potansiyeli

 Teknolojinin gelişmesi ile internetin tüm dünyada yaygınlaşmaya başlaması ve hatta yaygın bir şekilde kullanılıyor olması; internetin bir Pazar olmasını sağlamıştır. Bu pazarda arz ve talebin bir araya geldiği ve muazzam paraların döndüğü bir platformu (internet) karşımıza çıkarıyor.
  Arz (satıcı) edenler için interneti kullanmak; ürünlerinin reklam maliyetlerini ve Pazar araştırması maliyetlerini kayda değer derecede oldukça düşürmüştür. Bu şekilde arz edenler ürün ve hizmetlerini insanlarla daha çabuk tanıştırarak çok daha hızlı kazanç elde edebilmekteler.
  Talep(alıcı) edenler için interneti kullanmak; alışverişin kolaylığı, talep ettikleri ürünlerin karşılaştırılmasının çabuk bir şekilde yapılması, aldıkları ürünlerin kapılarına kadar getirilmesi ve daha bir çok avantajı vardır.

  İnternetin kazanç potansiyeli aslında anlatılamayacak kadar büyük nedeni ise internettin tüm dünyaya yayılmış bir yapı olması.
  Peki internetin bu kadar büyük potansiyeli bizim işimize nasıl yarayacak?
  Bu yazıyı okuyan ve ilgisini çeken arkadaşlar; sizlere arz ve talep eden kişiler arasında köprü vazifesi görerek internetin bu büyük pastasından payınızı alabilirsiniz. Bunun nasıl olacağını elbetteki soracaksınız…
 Online satış ortaklığı ile.. peki bu nedir?
    Online satış ortaklığı;  Bir ürün sahibinin ürününü internetteki X-TİCARET gibi bir satış ortaklığı platformlarından birine koyarak bu satış ortaklığı platformuna üye olan  ortakların bu ürünü kendi ürünleriymiş gibi internette satmaya çalışmasıdır.
   Sizde bir satış ortağı olarak başkalarının ürünlerini kendi ürününüzmüş gibi satıp bu ürünler üzerinden % 70 e varan komisyonlar kazana biliyorsunuz.
Şunu da belirteyim sizler satış ortağı olarak hiçbir sorumluluğun altına girmiyorsunuz. Yapacağınız tek şey size ait bir platformda( web sitesi, blog, facebook vb..) ürünün tanıtımını yaparak ürünü satan kişiye yönlendirme ve sizin aracılığınızla satılan ürünlerden komisyonunuzu almanızdır hepsi bu kadar.
   Online satış ortaklığını nasıl yapacağınız konusuna da bir fikriniz yoksa bu kaynaktan en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz. Goomass Eğitim Kiti
 Ayrıca ülkemizde faliyet gösteren online satış ortaklığı platformunu X-Ticaret.com bir incelemenizde fayda var..
   Blog da ki diğer konulara bakarak da  daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ücretsiz web sitesi kurma vb. gibi bir çok konu bulabilirsininiz
Faydalı olması dileğiyle BOL KAZANÇLAR…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder